Just nu bygger vi om hemsidan och lanserar snart version 5.0


Av den anledningen kan vissa funktioner fungera sämre och andra funktioner stängs tillsvidare.
Nya hemsidan kommer ha många fler och smartare funktioner som tex. webbhop, egen avprickning och bokningar.
Vid frågor kontakta vår ordförande.
Anmälan till kurser och fester kommer fungera som vanligt.

Välkommen till Linköpings Sportdansklubb!
Om det här är ditt första besök kanske du först vill läsa mer om klubben.
Information om våra danskurser finns i menyn "Kurser/aktiviteter" högre upp på sidan.

Anmälningar:

Nyheter:

Stadsdansen

Hej alla dansfantaster!


Den 16:e juni så är det återigen dags för gatufestivalen Musik och Dans i Söderköping, en gatufest där hundratals musiker och dansare samlas för att uppträda på stadens gator och torg.  


Vi från Linköpings Sportdansklubb kommer att bidra till Musik och Dans genom att arrangera Stadsdansen, en regionaltävling i Bugg, Lindy Hop och Boogie Woogie. Utöver det så kommer Stadsdansen att innehålla en Jack & Jill-klass, en tävlingsklass där paren lottas ihop, och en utmaningsklass, en tävlingsklass där par med tävlingslicens tävlar utan att delas in efter nivå.


Stadsdansen kommer att börja kl 12 och hållas på Hagatorget. Följ gärna med oss till Söderköping för att se våran tävling och titta på de andra uppvisningarna under Musik och Dans.


Ha det gott och hoppas att vi ses där!

Kursavslutning

Missa inte chansen att anmäla er till vårens kursavslutning, vilken kommer att äga rum den 26:e maj i Campushallen! För att prova på något nytt så har vi valt att dela upp kvällen i två delar: middagen i del ett är enbart för klubbens medlemmar, denna följs av dansen som är öppen för alla. Det ger er möjligheten att bjuda in era nära och kära till dans till årets dansband 2017, Casanovas, och vem skulle vilja missa det?!


Middagsdelen av kvällen kommer att börja med mingel och fotografering kl 17:30. Klockan 18 påbörjas middagen, vilken ackompanjeras av underhållning enligt kvällens tema: Bond, James Bond. Menyn för kvällen är kyckling i currysås samt nötkött med wokgrönsaker. Det kommer att finnas lite bordsdryck till maten, och slutligen kommer en efterrätt att serveras.


För att få öppna upp dansen till allmänheten har vi valt att ta bort vårt alkoholtillstånd, vilket betyder att vi inte kommer att ha någon alkoholservering. Det är inte tillåtet att ta med egen alkohol till festen, men vi tror kvällen blir minst lika bra även utan!


Eftersläpp med dans till Casanovas kommer sedan att ske från 20:30 och sker i mån av plats. Inträdet betalas på plats och enbart kortbetalning mottas. Priset är 200 kr och de som kommer med tydlig temaenlig utklädnad får 20 kr rabatt i entrén. Kvällen kommer att fortlöpa till kl 01:00.


Anmälan till kursavslutningen (middag och dans för 350 kr) sker på Sportdansklubbens hemsida. I anmälan hittar ni också en utförligare beskrivning av kvällen.


Vi ser fram emot att se er där!