Tävlingsträning (förflutet)

Datum:20201105 (förflutet)
Tid:1830-2000
Typ:Tävlingsträning
Tillfälle:10
Första tillfället:20200903

Bugg Tävlingsträning

Oavsett om ni är ett inbitet, rutinerat tävlingspar eller precis börjat fundera på testa på tävlingsdans och bestämt er för att utvecklas ihop som danspar passar denna kurs er. Varje par sätter sin egen ambitionsnivå och målsättning. 

Denna kurs riktar sig till er som främst vill träna och utvecklas tillsammans och som har framtida tävlingsambitioner. Här får ni bland annat tips och olika övningar på hur ni som danspar ska blir mer samdansade och våga ge och ta utrymme för att maximera er dans tillsammans! 

Inget krav på ett aktivt tävlinande finns, men självklart vill vi att så många som möjligt vågar prova sina danstävlingsvingar i framtiden! Kursen håller hög nivå i sin utformning och dansarna får individuell /parenlig stöttning av tränaren. 

Kursen är på 90 minuter, och vi brukar ha några minuters paus för vila och vila.

I enligthet med DSF:s riktlinjer för kursverksamhet tillämpar vi endast paranmälan under höstens termin. Du anmäler dig tillsammans med din danspartner och dansar enbart med denna under hela kursens gång. Saknar du danspartner till kursen du vill gå? I vår Facebook-grupp "Finn en danspartner - Sportdansklubben" kan du hitta just detta!

Endast föranmälan gäller, ingen drop in eller publik. Begränsat antal platser till 24 par, i enlighet med gällande rekommendationer. Vi förutsätter en god handhygien och ett helt friskt hälsotillstånd hos samtliga deltagare, detta för allas trevnad och säkerhet.


Förkunskapskrav:
Inga krav på särskild kursnivå ställs, men du bör behärska den dans du vill träna med mycket god förmåga.

Anmälan är bindande


Tillbaka