Salsa och Cha-Cha Grundkurs (förflutet)

Datum:20200917 (förflutet)
Tid:2000-2130
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:3
Första tillfället:20200903

Salsa och Cha-Cha  Grundkurs

Har du velat dansa som proffsen i Let's Dance? Kom till oss och dansa latin med två av världens bästa intruktörer. Baris och Merve är två före detta VM-mästare som undervisar hos oss på Sportdansklubben! De kommer att gå igenom allt från början med dansernas grunder och fylla på med häftiga figurer och moves som ni kan behöva när ni entrar dansscenen på företagsfesten eller uppvisningen! Hela kursen ges på engelska. 

I enligthet med DSF:s riktlinjer för kursverksamhet tillämpar vi endast paranmälan under höstens termin. Du anmäler dig tillsammans med din danspartner och dansar enbart med denna under hela kursens gång. Saknar du danspartner till kursen du vill gå? I vår Facebook-grupp "Finn en danspartner - Sportdansklubben" kan du hitta just detta!

Endast föranmälan gäller, ingen drop in eller publik. Begränsat antal platser till 8 par, i enlighet med gällande rekommendationer och lokalens storlek. Vi förutsätter en god handhygien och ett helt friskt hälsotillstånd hos samtliga deltagare, detta för allas trevnad och säkerhet.

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande.

 


Tillbaka