Kom igång med Sportdansklubben! (förflutet)

Datum:20200829 (förflutet)
Tid:1700-2000
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20200829

Välkomna till vår sista "Kom igång"!

Kom igång med Sportdansklubben inför höstterminens alla kurser!

Tillsammans dansar vi till inspelad musik, med blandad stil och tempo, på dansbanan i Gamla Linköping. Ett perfekt tillfälle att damma av dansskorna och väcka den kanske ännu sovande danskroppen. Alla är välkomna!

Sportdansklubben kommer under kvällen att ha både kursledare och delar av styrelsen på plats för att kunna behjälpliga vid alla typer av klubb- och dansrelaterade frågor. Passa till exempel på att rådfråga våra kursledare inför val av kurs till höstterminen.

I enligthet med DSF:s riktlinjer tillämpar vi endast paranmälan under höstens termin. Du anmäler dig tillsammans med din danspartner och dansar enbart med denna under hela kursens gång. Detta gäller även kvällens dans. Saknar du danspartner? I vår Facebook-grupp "Finn en danspartner - Sportdansklubben" kan du hitta just detta! 

Endast föranmälan gäller, ingen drop in eller publik. Begränsat antal platser till 24 par, i enlighet med gällande rekommendationer. Vi förutsätter en god handhygien och ett helt friskt hälsotillstånd hos samtliga deltagare, detta för allas trevnad och säkerhet.

Anmälan är bindande


Tillbaka