Dans till Hedenskogs (förflutet)

Datum:20201025 (förflutet)
Tid:1700-2000
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20201025

Välkomna till höstens dansträningar till Hedenskogs!

Under fyra söndagar i höst har du möjlighet att anmäla dig till våra träningstillfällen i Kvarnparken i Mjölby.
Upplägget för dessa tillfällena är desamma som våra friträningstillfällen i Tornhagsskolan; du kommer dit med den partner du har anmält dig med, ni dansar tillsammans och skulle det vara något som ni undrar kring så har Linköpings Sportdansklubb flera ledare på plats som gärna hjälper er!

MEN! Istället för inspelad musik som matas ut ur högtalarna så bjuds vi under dessa söndagar på härlig livemusik ifrån Andreas och Ussi Hedenskog!
Detta vill du bara inte missa. Så på med dansskorna och gör dig redo för det festligaste och roligaste träningstillfället på länge!

Vi följer självklart även här samtliga rådande rekommendationer. Som på alla våra kurser och övriga evenemang denna termin gäller endast paranmälan. Det innebär att du anmäler dig tillsammans med den som du sedan dansar med under hela aktiviteten, det sker alltså inget byte av danspartner. I enlighet med rekommendationer erbjuder vi endast ett antal platser per tillfälle, begränsat till 25 par. Det kommer dessutom finnas separata in- och utgångar samt mängder med handsprit. Vi förutsätter naturligtvis att du stannar hemma vid minsta förkylningssymptom!

Inkommer det färre anmälningar än 15 par, senast en vecka innan dansen hålls, behöver vi dessvärre ställa in. Så se till att anmäla dig med din partner på en gång!
Saknar du danspartner? I vår Facebook-grupp "Finn en danspartner - Sportdansklubben" kan du hitta just detta!

 

Detta tillfälle kommer livestreamas på Sportdansklubbens Youtubekanal! 

Datum: Söndagen 25/10
Tid: 17:00-20:00
Plats: Kvarnparken i Mjölby
Pris: 160kr/person

Varmt välkomna!


Tillbaka