Salsa och Cha-Cha Grundkurs (förflutet)

Datum:20210616 (förflutet)
Tid:2000-2030
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:6
Första tillfället:20210512

Välkommen till den digitala kursen "Salsa och Cha-Cha Grundkurs"

Har du velat  dansa som proffsen i Let's Dance? Kom till oss och lär dig både Salsa och Cha-cha. Baris och Merve är två före detta VM-mästare som undervisar hos oss på Sportdansklubben! De kommer att gå igenom allt från början med båda dansernas grunder och fylla på med häftiga figurer och moves som ni kan behöva när ni entrar dansscenen på företagsfesten eller uppvisningen! Hela kursen ges på engelska. 

Kursen är 30 minuter lång och sänds via Zoom de dagar och klockslag som anges vid anmälan. För att ta del av kursinnehållet rekommenderar vi att du laddar ner Zoom-appen på valfri enhet, så som dator, smarttelefon eller surfplatta, som är tilltänkt att användas. Zoom-appen hittar du där appar finns och använder du en dator kan du enkelt ladda ner programmet här.
Innan kursen sänds mejlas en länk till Zoom ut till den mejladress som angivits vid anmälan. En separat länk mejlas ut för varje kurs. Var därför extra noggrann med att skriva in en korrekt mejladress. När kursen sänds kan du med fördel koppla upp bilden på en större skärm, som exempelvis TV:n, för att verkligen känna att vi dansar tillsammans!

Kursavgiften är 300 kr per länk/hushåll, är ni fler i hushållet som vill delta på våra kurser så behöver ni endast betala för en länk. Observera att varje anmälan ger en länk som kostar 300 kr.
Vi uppmanar alla våra deltagare att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och endast umgås med de allra närmsta.

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande.

OBS. Kursen sänds igen som repris från tidigare i vår men har kursledare tillgängligt via chattfunktionen.

Välkommen!


Tillbaka