Bugg Följarträning (förflutet)

Datum:20210614 (förflutet)
Tid:2030-2100
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:3
Första tillfället:20210531

Välkommen till den digitala kursen "Bugg Följarträning"

"Bugg Följarträning" är en buggkurs som riktar sig till dig som vill lära dig mer om följarens teknik och utsmyckningar i buggen. Vår danspedagog Ida leder kursen själv och du behöver inte någon partner för något utav övningsmomenten. Det går självklart bra att delta oavsett ordinarie dansroll! Kursen hålls under tre veckor och varje kurstillfälle kommer ha olika fokusområden, till exempel på olika kroppsdelar, olika tekniker med mera. 

Kursen är 30 minuter lång och sänds via Zoom de dagar och klockslag som anges vid anmälan. För att ta del av kursinnehållet rekommenderar vi att du laddar ner Zoom-appen på valfri enhet, så som dator, smarttelefon eller surfplatta, som är tilltänkt att användas. Zoom-appen hittar du där appar finns och använder du en dator kan du enkelt ladda ner programmet.
Innan kursen sänds mejlas en länk till Zoom ut till den mejladress som angivits vid anmälan. En separat länk mejlas ut för varje kurs. Var därför extra noggrann med att skriva in en korrekt mejladress. När kursen sänds kan du med fördel koppla upp bilden på en större skärm, som exempelvis TV:n, för att verkligen känna att vi dansar tillsammans!

Kursavgiften är 150 kr per länk/hushåll, är ni fler i hushållet som vill delta på våra kurser så behöver ni endast betala för en länk. Observera att varje anmälan ger en länk som kostar 150 kr.
Vi uppmanar alla våra deltagare att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer och endast umgås med de allra närmsta.

Förkunskapskrav:
Påbörjad Bugg Medel

Anmälan är bindande.

Välkommen!


Tillbaka