Sommarfokus "Barndisco" (förflutet)

Datum:20210708 (förflutet)
Tid:1700-1900
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20210708

Välkommen till Sommarfokus "Barndisco"!

Sommarfokus är kortkurser med ett särskilt fokus som hålls alla onsdagar och torsdagar under juli månad på dansbanan i Gamla Linköping. Med hjälp av våra duktiga kursledare har ni mängder av danser att prova-på eller djupdyka lite extra inom någon dans ni redan kan! Passa på att boka er plats redan nu!

"Barndisco"! Det är precis vad det låter som, ett disco som passar barn (och självklart även deras vuxna betjänter också!). Vi spelar en passande danslista för barn upp till ca 9 år, men alla är välkomna att dansa loss! 

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra danser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. Ni anmäler er i förväg via vår hemsida, ingen drop-in tillämpas. Alla vuxna och alla barn som närvarar ska anmälas, antingen genom paranmälan eller enskilt. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Plats: Dansbanan i Gamla Linköping
Dag: Torsdag 8 juli
Tid: 17:15-19:00 
Pris: Gratis

Missa heller inte! Varje fredag under hela juli och augusti erbjuder Sportdansklubben Sommardans till blandad, inspelad musik i Gamla Linköping! Anmälan till och mer information om sommardanserna hittar du på hemsidan!

Hoppas vi ses i sommar!


Tillbaka