Sommarfokus "Prova-på Foxtrot" (förflutet)

Datum:20210729 (förflutet)
Tid:1700-1900
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:1
Första tillfället:20210729

Välkommen till Sommarfokus "Prova-på Foxtrot"

Sommarfokus är kortkurser med ett särskilt fokus som hålls alla onsdagar och torsdagar under juli månad på dansbanan i Gamla Linköping. Med hjälp av våra duktiga kursledare har ni mängder av danser att prova-på eller djupdyka lite extra inom någon dans ni redan kan! Passa på att boka er plats redan nu!

Sommarfokuset är foxtrot! Denna kväll får du möjlighet att testa på att dansa foxtrot på dansbanan! Dansa tillsammans med din partner till skön, lugnare musik och lär dig grunderna i foxtrot!

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra danser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. För alla tillfällen i Gamla Linköping gäller exempelvis endast paranmälan. Ni anmäler er i förväg via vår hemsida, ingen drop-in tillämpas. Du och din anmälda danspartner dansar tillsammans och inga byten sker under kvällen, utan undantag. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Plats: Dansbanan i Gamla Linköping
Dag: Torsdag 29 juli
Tid: 17:15-19:00
Pris: 100 kr/person

Missa heller inte! Varje fredag under hela juli och augusti erbjuder Sportdansklubben Sommardans till blandad, inspelad musik i Gamla Linköping! Anmälan till och mer information om sommardanserna hittar du på hemsidan!

Hoppas vi ses i sommar!


Tillbaka