Kursavslutning Bugg Club (förflutet)

Datum:20220604 (förflutet)
Tid:1800-2200
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20220604

Välkommen till vårens kursavslutning - Bugg Club!

Efter en helt fantastisk danstermin är det verkligen på sin plats med en ordentlig kursavslutning!
Detta gör vi genom att damma av Bugg Club. Bugg Club är ett koncept där vi för samman socialdansen med utelivets fart och fläkt!

Kårhuset Kollektivet är en välkänd plats för stadens studenter, men nu också för alla dansare i Linköpings Sportdansklubb. Under denna kursavslutningskväll hyr vi delar av KK:s lokaler och har bland annat en egen entré, eget dansgolv, garderob och till och med ett fik. Mellan kl. 18:00-22:00 spelas dansmusik med blandat tempo för att alla ska kunna dansa loss! 
Den som önskar har också möjlighet att besöka KK:s egna bar under kvällen, men eventuella köp dricks i barområdet och får inte medtas ner till dansen. I klubbens egna fik, intill dansgolvet, går det att hitta alkoholfri dryck och lättare fika för mindre slant. Notera att all betalning, både i entrén och i fiket, görs via Swish.

Vid entrén får alla en stämpel så att ni lätt kan gå ut för lite frisk luft, men framförallt lika smidigt komma tillbaka in igen! 
I KK:s övriga utrymmen, utöver de vi hyr, råder 18-årsgräns. Det innebär att alla omyndiga medlemmar som besöker oss denna kväll tilldelas en särskild stämpel/armband så att vi alla lättare kan förhålla oss till de regler som gäller.

 

Plats:      Kårhuset Kollektivet
Datum:    Lördag 4 juni
Tid:         18.00-22.00
Pris:        80 kr vid föranmälan på hemsidan
                120 kr vid betalning i entrén, betalning endast genom Swish.

                (medlemskap är obligatoriskt och tillkommer om man inte sedan tidigare är medlem 2022)

 

Varmt välkommen!


Tillbaka