Bugg Parträning (förflutet)

Datum:20221006 (förflutet)
Tid:2000-2130
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:5
Första tillfället:20220908

”Bugg Parträning" är kursen för er som vill utveckla er dans tillsammans i paret. Oavsett om målet är att börja tävla eller att bli mer samdansade är denna kurs för er!

Ni anmäler er i par men kommer under varje kurstillfälle få börja med att byta fram, alltså dansa med olika danspartners då vi tränar figurer, varianter och teknik. Detta gör vi för att dansare rekommenderas att dansa med flera olika för att öka förståelse, förmåga och kunskaper.

Under andra delen av kurstillfället tränar ni i paret. När den enskilde dansarens kunskaper fördjupas utvecklas även parewts gemensamma dans. Kurstillfällena kommer alltså innehålla både individuell och parinriktad feedback.

Kursen är på 90 minuter, och vi brukar ha några minuters paus för vila och vatten ungefär mitt i kursen.

 

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser på våra kurser. Skulle rekommendationerna ändras under terminens gång kommer vi anpassa kurserna efter dessa för att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla. Det innebär att om vi ser ett behov att tillämpa statiska parkonstellationer kommer dessa skapas inom respektive kurs. I det fall att restriktioner inte låter oss träffas fysiskt övergår kurserna till digitalt format.

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och är fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Bugg Medel (eller liknande)

 

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.

Varmt välkomna!


Tillbaka