Kursavslutning (förflutet)

Datum:20181124 (förflutet)
Tid:1800-2359
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20181124
Dansband 1:Casanovas

Kursavslutning med Linköpings Sportdansklubb och Casanovas!

Linköpings Sportdansklubb önskar er varmt välkomna till höstens kursavslutning! Den 24:e november slår vi upp dörrarna för en härlig fartfylld kväll i Campushallen. Det är årets största fest och alla våra medlemmar är välkomna att delta! Festen har dessutom Disneytema, så klä ut dig till din favoritkaraktär och häng med! Ett pris för bästa utklädnad utlovas.

Tillsammans börjar vi kvällen med insläpp och mingel mellan 18:00 och 19:00. Här finns tid till fördrink, utklädnadsjämförelser och ni kan även passa på att låta er förevigas i vår foto-hörna av vår fotograf!
När klockan slår 19:00 sätter vi oss till bords och avnjuter en god middagsbuffé från restaurang Kina Thai. I samband med detta öppnar även baren där ni kommer kunna köpa diverse förfriskningar. Notera att vi endast tar kortbetalning i baren. I och med barens öppnande klockan 19.00 kommer vi att behöva stänga insläppet, se därför till att vara på plats i god tid.

När middagen är över och vi alla är mätta och belåtna så har klockan närmat sig 21:00. Då är det dags för dans till inga mindre än årets dansband 2017, Casanovas! Casanovas bjuder på härlig dansmusik ända fram till 01.00, då kursavslutningen nått sitt slut.

Var: Campushallen, Linköping
När: Lördagen 24 november
Tider: 18.00 - Insläpp och mingel
          19.00 - Middag och bar
          21.00 - Dans till Casanovas
          01.00 - Tack för idag, slut för idag!

Vi ses där!

 

Obeservera:
På vår kursavslutning har vi alkoholtillstånd samt matservering. Därför måste vi ha anmälningarna senast en vecka innan festen hålls, det innebär att inga efteranmälningar i dörren görs och inget det finns heller inget eftersläpp. På kursavslutningar med servering får inget ät- eller drickbart tas med in, detta gäller även fyllda vattenflaskor (tömda går bra). Vi tillhandahåller allt du behöver!


Tillbaka