Nyhetsbrev - 20200614

Kurser:
Vi ser hoppfullt på framtiden och planerar just nu inför höstens kurser. Då tiderna är ovissa för oss alla kan vi självklart inte med säkerhet säga hur upplägget för våra kurser kommer se ut under hösten. Kanske är vi tillbaka precis som vanligt, eller också så får vi vara uppfinningsrika och hitta andra sätt att hålla dansen vid liv! Det vi kan med säkerhet säga är att kurser kommer hållas, oavsett format, och alltid i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vi ser fram emot vad hösten har att erbjuda, och vi hoppas ni gör detsamma.
Fester:
Under hösten planeras en lika storslagen, om än inte ännu bättre, kursavslutningsfest i Konsert och Kongress. Boka in den 21 november redan nu!
Tävling:
Precis som våra kurser planeras nu även alla intensivdagar.
Övrigt:
Sommarens ”Tips och tricks”.
Under hela sommaren kör Sportdansklubben digitala tips och tricks i olika danser och nivåer, det finns något för alla! En ny film publiceras varje tisdag, torsdag och fredag kl. 18:30, med start 16/6. Filmerna kommer finnas på Facebook, Instagram och Youtube.
Du hittar oss här på Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UCUNSCF0j8jP06u8oeCqYi1g/featured

Boka in 21/11
Som om det inte vore nog med vår spektakulära kursavslutningsfest, planeras även Klubbmästerskap, Distriktsmästerskap och Grand Prix-tävling samma dag. Det blir en fullspäckad och händelserik dag med tävlande från hela Sverige som du inte vill missa!


Tillbaka