Nyhetsbrev - 20181106

Kurser:
Vi kommer att hålla i en intensivdag i slow bugg den 17 november och en intensivdag innehållande figurer & tempoträning den 15 december. Dessa är utmärkta tillfällen att bredda sin dans samt få lära sig figurer som inte tillhör det ordinarie kursutbudet!
Fester:
Kursavslutning med Casanovas!
Den 24:e november slår vi upp dörrarna för en härlig fartfylld kväll i Campushallen. Det är årets största fest och alla våra medlemmar är välkomna att delta! Festen har dessutom Disneytema, så klä ut dig till din favoritkaraktär och häng med! Ett pris för bästa utklädnad utlovas.

Tillsammans börjar vi kvällen med insläpp och mingel mellan 18:00 och 19:00. Här finns tid till fördrink, utklädnadsjämförelser och ni kan även passa på att låta er förevigas i vår foto-hörna av vår fotograf!

När klockan slår 19:00 sätter vi oss till bords och avnjuter en god middagsbuffé från restaurang Kina Thai. I samband med detta öppnar även baren där ni kommer kunna köpa diverse förfriskningar. Notera att vi endast tar kortbetalning i baren. I och med barens öppnande klockan 19.00 kommer vi att behöva stänga insläppet, se därför till att vara på plats i god tid.

När middagen är över och vi alla är mätta och belåtna så har klockan närmat sig 21:00. Då är det dags för dans till inga mindre än årets dansband 2017, Casanovas! Casanovas bjuder på härlig dansmusik ända fram till 01.00, då kursavslutningen nått sitt slut.

Anmälan till KM (se nedanför) och festen görs via vår hemsida:
www.sportdansklubben.com

Tävling:
Bli klubbmästare!

En av årets höjdpunkter är vårt årliga klubbmästerskap där ni kan tävla om klubbmästartiteln på eran respektive kursnivå. Det betyder att dansare på grundkursnivå tävlar mot andra dansare på grundkursnivå, samma sak gäller på fortsättningsnivå, osv.

Vårat KM brukar vara ett väldigt uppskattat event där allt handlar om att ha kul och om att ge alla möjligheten att prova att tävla i dans i en trygg och uppbyggande miljö. Och självfallet, för de mera tävlingsinriktade bland er, om att vinna!

Tävlingen kommer att gå av stapeln kl 13:00 den 24 november i Campushallens bortre hallar (A och B hallen). Bjud gärna med era vänner för att titta på våra tävlingar. Både tävlandet och tittandet på våra tävlingar är gratis!

Efter klubbmästerskapet så kommer vi dessutom att ha en tävling i regionala och nationella klass. Bland de tävlande är också några av våra kursledare som gärna vill ha ert moraliska stöd när de tävlar om pallplatserna.

Övrigt:
Vill du hjälpa till?
Visst låter det kul med KM och kursavslutning!? För att vi ska lyckas med våra evenemang så behöver vi dock också en hel del hjälp utav er. Anmäld er därför gärna som funktionärer på våran hemsida under funktionärsfliken.

Som funktionär kommer du bland annat att få hjälpa till med att rigga allt inför tävlingen och kvällens fest (inkluderar t.ex. bärande av bord, stolar, scen, mm) och med att stå i vårat fik under tävlingen. Desto fler vi blir desto roligare blir det!


Tillbaka