Lindansaren - 20190103

Aktuellt:
Just nu är det full aktivitet på hemsidan. Många kurser börjar fyllas på och en del är snart fulla. Vi startar vecka 6. Vi behöver nya ledare och hjälpdansare för att fylla alla kurser i e av Sveriges absolut bästa föreningar.

Just nu finns både Hjälpdansarutbildning och Kursledarutbildning ute för anmälan. Vi vill att så många som möjligt deltar på utbildningarna och att det kommer ge fler ledare framöver. Vill du gå en utbildning och vara med oss?
Kursverksamheten:
På hemsidan finns nu alla kurser ute för anmälan. Förra terminens kurser var oerhört populära så vi fortsätter med samma utbud. Avancerad extra på 3 timmar gav en stort respons och deltagarna var överlag mycket nöjda. Därför erbjuder vi igen samma kurs, med 3 timmars träning nonstop. 12 veckor i rad.

Passa på att anmäla er till kurserna nu, när det finns plats.
Evenemang:
Den 18 januari går årets första fest, Bugg Club, av stapeln. Festen kommer att hållas på Kårhuset Kollektivet och bestå av dans till inspelad musik. 

Kvällen passar lika bra för dig som just börjat dansa och aldrig dansat ute förr, som för dig som är en rutinerad socialdansare. 

Det kommer finnas möjlighet att köpa kaffe och fikabröd för den fikasugne, samt möjlighet att köpa alkoholhaltiga förfriskningar i kårhusets bar för den som så önskar. Baren kommer dock redan att stänga runt 23:30 och därmed inte vara öppen under hela vårat event. 

Priset för att delta i Bugg Club är 80 kr och betalas som vanligt enligt uppgifterna i bekräftelsemejlet som fås efter genomförd anmälan. Alla medlemmar i klubben får dessutom bjuda in en person (+1) utanför föreningen som får delta för samma pris. Alla medbjudna gäster betalar dock i entrén, notera att vi endast har kortbetalning på plats! De som deltar på prova-på-tillfället som vi håller tidigare under kvällen får även dessa delta under festen, till samma pris som övriga personer. 

Studenter med giltigt LiU-leg. kommer in gratis! Är du student och anmäler dig via hemsidan så skriv då detta i din anmälan och ta med ditt Liu-leg. att visa upp vid entrén. 

För att underlätta för Kårhuset Kollektivets personal i baren kommer alla minderåriga få bära ett band under kvällen. Vi uppmanar därför alla deltagare att ha en giltig legitimation till hands vid våran entré. 

Plats: Kårhuset Kollektivet, Ågatan 55
Datum: 18 januari 2019
Tid: 20:00-01:00
Pris: 80 kr (gratis för studenter vid uppvisande av LiU-leg.)

Välkomna!
Tävlingsverksamhet:
Tävlingsträningen är öppen för anmälan och alla par är välkomna. Om ni vill utveckla er som par och inte behöva byta fram så är den träningen perfekt för er. Vi vill alltid ha fler par och alla är välkomna.

Tillbaka