Lindansaren - 20190616

Aktuellt:
Vi har precis öppnat kursanmälan för höstens kurser. Välkomna in och anmäl er till alla roliga kurser och events! I höst har vi fler roliga saker och kurser än någonsin, och vi växer så det knakar.

Höstens intensivdagar kommer bli väldigt roliga. Under våren var intensivdagarna väldigt populära och vi märkte att deltagarantalet ökade drastiskt överlag. Hösten kommer naturligtvis bli ännu bättre! Gå in på hemsidan och kolla va vi erbjuder.

En ny kurs vi har är DanceMix som ger dig träning på ett nytt och roligt sätt. Vår rutinerade och helt fantastiska kursledare Sofia kommer att leda gruppen och visa alla häftiga och roliga "moves". Alla kan vara med och inga förkunskapskrav krävs.
Kursverksamheten:
Bugg, westcoast swing, foxtrot eller gammaldans. Prova en ny dans och lär dig något nytt. Våra kurser är roliga och händelserika. Under våren hade vi över 700 anmälningar till kurser och events. Passa på att anmäla dig nu innan det blir fullt.

En kurs är nästan full redan, och vi i styrelsen ser redan fram emot hösten.
Evenemang:
Vi planerar höstens stora fest. Klubben fyller 35 år och detta års KM och kursavslutning kommer bli helt fantastiskt. Det blir ett hejdundrande kalas med underhållning, dans och fest. Mer info kommer!
Tävlingsverksamhet:
Vill du börja tävla? Anmälningen till tävlingsträningen är öppen.

För att vara med på en R-tävling behövs bara en partner och ett glatt sinne. På tävlingsträningen går vi igenom allt nio behöver för att börja tävlingsträna ihop med våra duktiga tävlingspar.

Tillbaka