Sommardans (förflutet)

Datum:20210820 (förflutet)
Tid:1700-2100
Typ:Fest
Tillfälle:1
Första tillfället:20210820

Välkommen på "Sommardans" i Gamla Linköping!

Vi har alla väntat på att få dansa och nu kan vi äntligen göra det igen! 

Sportdansklubben bjuder in till härliga danskvällar på dansbanan i Gamla Linköping i sommar! Sommardans erbjuder er ett dansgolv där du och din partner kan dansa till blandad, inspelad musik under samtliga fredagkvällar hela juli och augusti! Hur härligt låter inte det?!

Under sommardanserna finns ledare på plats ifall du har frågor eller funderingar. Det finns också möjlighet för "uppdans", där ledarna hjälper dig att hitta rätt nivå till höstens kurser.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra danser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. Till sommardanserna gäller exempelvis endast paranmälan. Ni anmäler er i förväg via vår hemsida, ingen drop-in tillämpas. Du och din anmälda danspartner dansar tillsammans och inga byten sker under kvällen, utan undantag. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Plats: Dansbanan i Gamla Linköping
Dag: Fredag 21 augusti
Tid: 17:00-21:00
Pris: 50 kr/person

Hoppas vi ses i sommar!


Tillbaka