Information om kursverksamheten 2020

Kära Sportdansare!

Eftersom det bästa för samhället just nu är att ligga lågt med närkontakt så har Linköpings Sportdansklubb tagit beslutet att ställa in samtliga aktiviteter under vårterminen. Ni som betalat för kurser och intensivdagar kommer få avgifterna tillgodo för allt som ställts in. Tillgodobeloppet kommer att dras av vid nästa anmälan.

Vi riktar nu våra blickar framåt och jobbar för en sommar fylld med dans innan en fullspäckad hösttermin startar! Planeringen för att just du ska få så mycket dans som det bara är möjligt är i full gång. Sommardanser i Gamla Linköping med både intensivkurser, prova-på, socialdans och dessutom lite andra överraskningar ligger för handen, och kommer att bli både roligt och utmanande. Under sommarens danser kommer det finnas möjlighet till uppdans för dig som är osäker på vilken nivå du ska gå till hösten. Våra kompetenta ledare kommer finnas på plats för att hjälpa till att hitta en passande nivå för att just du ska kunna utvecklas så mycket som möjligt.

Hösten hos Sportdansklubben kommer bli den bästa någonsin! Vi kommer ha mycket dans att ta igen, och det gör vi ordentligt. Många nya kurser och intensivdagar kommer finnas att välja på. Självklart slår vi på stort även när det kommer till tävling och fest! Det gör vi genom att anordna årets Distriktsmästerskap och en nationell tävling med proffsdansare från hela Sverige, i samband med vårt eget Klubbmästerskap. Efter vårt lyckade 35-årsjubileum kommer vår kursavslutning hållas på Konsert & Kongress även kommande höst!

Till detta kommer vi till hösten lansera en massa nya funktioner på hemsidan, och många möjligheter till privatkurser och även lansera nya roliga danser.

Många fler överraskningar väntar på att få bli avslöjade, så håll utkik! 


Nyheter:

Vad händer idag på sportdansklubben?

April
Vi har många friträningar att gå på!
Vi syns väl där?!
Terminen är i full gång och vi planerar festligheter och roliga upptåg!