Sommarfokus "Bugg Följarträning" (förflutet)

Datum:20210714 (förflutet)
Tid:1900-2100
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:1
Första tillfället:20210714

Välkommen till Sommarfokus 

Sommarfokus är kortkurser med ett särskilt fokus som hålls alla onsdagar och torsdagar under juli månad på dansbanan i Gamla Linköping. Med hjälp av våra duktiga kursledare har ni mängder av danser att prova-på eller djupdyka lite extra inom någon dans ni redan kan! Passa på att boka er plats redan nu!

"Bugg Följarträning" passar dig som behärskar grunderna i bugg och vill utveckla dina kunskaper av följarens dans i bugg. Vi går igenom grunder, utsmyckningar och lite tips och tricks. Vi dansar enskilt på följarträningen och inte tillsammans med en partner.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra danser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. Ni anmäler er i förväg via vår hemsida, ingen drop-in tillämpas. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Plats: Dansbanan i Gamla Linköping
Dag: Onsdag 14 juli
Tid: 19:15-21:00
Pris: 100 kr/person

Missa heller inte! Varje fredag under hela juli och augusti erbjuder Sportdansklubben Sommardans till blandad, inspelad musik i Gamla Linköping! Anmälan till och mer information om sommardanserna hittar du på hemsidan!

Hoppas vi ses i sommar!


Tillbaka