Swingmix Grundkurs (förflutet)

Datum:20211025 (förflutet)
Tid:2000-2130
Typ:Kurstillfšlle
Tillfälle:8
Första tillfället:20210906

Swingmix Grundkurs

Har du redan testat bugg och foxtrot? Kanske har du klättrat högst upp på våg nivåtrappa i båda danserna? Eller så har du bara alltid velat testa på lite olika danser? Då är det hög tid för swingdanser!
Äntligen har du chansen att få lära dig grunderna i flera danser utan att behöva gå flera kurser! Under denna kurs introduceras du för tre olika swingdanser: West Coast Swing, Boogie Woogie och Lindy Hop! Kursen är upplagd så att varje dans behandlas under 4 kurstillfällen där du först lär dig grundstegen för respektive dans, sedan bygger vi på med figurer och säregna karaktärsdrag. Kanske slänger vi in lite danshistoria medan vi ändå är igång! Kursen är på grundnivå och du behöver inte ha någon danserfarenhet sedan tidigare.

Kursen är på 90 minuter och vi brukar ha några minuters paus för vila och vatten i mitten av varje kurstillfälle.

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser till våra på våra kurser. För att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla måste vi förhålla oss till vissa anpassningar. För alla våra kurser tillämpas endast paranmälan. Ni föranmäler er tillsammans via vår hemsida, ingen drop-in eller publik. Du och din anmälda danspartner dansar tillsammans och inga byten sker under kvällen, utan undantag. Vi förutsätter att du som besöker våra danser känner dig helt frisk och är fri från eventuella förkylningssymptom.

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande


Tillbaka