Bugg Tema: Teknik (förflutet)

Datum:20221003 (förflutet)
Tid:2000-2130
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:5
Första tillfället:20220905

”Bugg Tema” är en kortkurs i bugg där det finns ett tydligt fokus. Kursen riktar sig till dig som är intresserad av att fördjupa dina kunskaper ytterligare inom ett visst område i buggen. 

Tema: Teknik innehåller, precis som titeln avslöjar, ett tydlig fokus på tekniken i bugg. Vi djupdyker och grottar ner oss i vad, hur och varför vi gör som vi gör i dansen. Efter denna kurs blir du ett riktigt teknikproffs!

Temakursen är på sex tillfällen där varje tillfälle är 90 minuter. I mitten av varje kurstillfälle tar vi en kort paus för vatten och vila.

 

Ni får gärna anmäla er som par men det går även bra att anmäla sig ensam. Oavsett om ni anmäler er som par eller inte kommer vi att byta danspartner med korta mellanrum, så att ni får erfarenhet av att dansa med flera olika människor. Man lär sig mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare!

Vi följer självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer och har därför ett begränsat antal platser på våra kurser. Skulle rekommendationerna ändras under terminens gång kommer vi anpassa kurserna efter dessa för att det ska vara så tryggt och säkert som möjligt för oss alla. Det innebär att om vi ser ett behov att tillämpa statiska parkonstellationer kommer dessa skapas inom respektive kurs. I det fall att restriktioner inte låter oss träffas fysiskt övergår kurserna till digitalt format.

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och är fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Bugg Medel (eller liknande)

 

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.

Varmt välkomna!


Tillbaka