West Coast Swing Grundkurs (snart)

Datum:20240826 (snart)
Tid:2000-2100
Typ:Kurstillfälle
Tillfälle:1
Första tillfället:20240826
iCalendar: Ladda hem

Välkommen till vår kurs i West Coast Swing!

Kom och lär dig dansa den fantastiskt härliga dansen West Coast Swing! 

West Coast Swing är en pardans med sina rötter i swingdansen Lindy Hop. Dansstilen dansas främst till långsammare musik med mycket känsla inom olika moderna musikgenrer som RnB, Hiphop, Blues och Pop. West Cost Swing utmärks av ett tydligt fokus på musikalitet och dynamiskt samspel mellan förare och följare genom tolkning av musiken. Under denna intensivkurs lär vi oss dansens grundteknik, föra och följa samt flera figurer med variationer. Kursen är på grundnivå och du behöver inte ha dansat dansen tidigare.

Kursen är en halvterminskurs vilket innebär att den är består av 6 kurstillfällen där varje tillfälle är en timme. I mitten av varje kurstillfälle tar vi några minuters vattenpaus.

Ni får gärna anmäla er som par men det går även bra att anmäla sig ensam. Oavsett om ni anmäler er som par eller inte kommer vi att byta danspartner med korta mellanrum, så att ni får erfarenhet av att dansa med flera olika människor. Man lär sig mycket mer om man dansar med olika personer och det är dessutom mycket roligare!

Självfallet är du som besöker våra danser helt frisk och fri från förkylningssymptom.

 

Förkunskapskrav:
Inga

Anmälan är bindande och medlemskap är obligatoriskt.

 

Varmt välkomna!


Tillbaka