Nyhetsbrev - 20190109

Kurser:
Skulle du vilja bli hjälpdansare eller kursledare?

I så fall borde du gå våran hjälpdansarutbildning den 2 till 3 februari. Om du redan gått hjälpdansarutbildningen kan du också gå våran kursledareutbildning. Denna är över två helger: 26 till 27 januari och 9 till 10 februari. Mer information hittar ni på våran hemsida.
Fester:
Den 18 januari arrangerar vi Bugg Club, en socialdanskväll på Kårhuset Kollektivet till inspelad musik. Speciellt för denna fest är att medlemmar får ta med sig en person utanför föreningen för samma pris som för medlemmar. Dessutom så har studenter som tar med sig giltigt LiU-leg. gratis entre.

Glöm inte heller att bjuda in era vänner till prova-på-tillfälle som vi håller i innan Bugg Club.

Prova-på-tillfället: 19:00 – 19:45

Bugg Club: 20:00 – 01:00
Tävling:

Övrigt:
Uppdans
På våra uppdanstillfällen den 20/1 och 3/2 (kl 15:00 – 17:00) har ni möjligheten att dansa upp inför våra kursledare och förhoppningsvis ta er vidare till den av er önskade kursen. Uppdansen kommer att hållas i tornhagsskolan i samband med våra friträningar.


Bli funktionär

Vill du hjälpa till på Bugg Club och få gratis inträde? Anmäld dig då som funktionär. Som funktionär kommer du att jobba i våran entre och/eller vårat fik ett eller två pass under kvällen och har möjligheten att dansa resterande tid.

Du anmäler dig som funktionär via våran hemsida!

Tillbaka