Nyhetsbrev - 20190706

Kurser:
Nu börjar det bli hög tid att anmäla sig till höstens kurser, om ni inte har gjort det än. Kurserna startar måndagen den 26:e augusti, dvs vecka 35. Några av kurserna är redan fulla, så vänta inte!

Nytt för denna termin är kurser i Westcoast Swing grund, dansmix, Fox medel. I övrigt har vi barnkurser 4-6, 7-9 och 10-12 år. Vi har också som vanligt våra populära kurser i Bugg, Fox och Gammeldans.

Dessutom har vi fler intensivdagar i olika ämnen än någonsin tidigare. Så gott som varje lördag klockan 13-17 kan du fördjupa dig i någon aspekt av de danser som vi erbjuder eller prova på något nytt.

För er som är osäkra på vilken nivå ni ska välja, så har vi så kallad uppdansning på vårt kansli klockan 13-15 söndagarna den 11/8 och 18/8.

Som vanligt så behöver vi utfyllnadsdansare och hjälpdansare till kurserna. En utfyllnadsdansare hjälper till att fylla ut så att det blir jämna par i gruppen, och kan vara vem som helst som är godkänd på nivån. En hjälpdansare är en mer kvalificerad hjälp till kursledarna, och måste ha genomgått en utbildning först. Denna utbildning går lördagen den 24:e till den 25:e augusti klockan 9-17 och är gratis för klubbens medlemmar.
Fester:
Som vanligt har vi också planerat in ett antal fester under hösten. Vi kommer att återkomma med detaljer om dessa så håll ögonen öppna för fler mail.

Speciellt stort kommer klubbens 35-årsjubileum att vara! Jubileet går av stapeln i anslutning till vårt årliga klubbmästerskap den 23:e november. Notera att KM som vanligt arrangeras i Campushallen på universitetet medan jubileumsfesten hålls i Konsert- och Kongress med mat, underhållning och dans till Casanovas orkester.
MISSA INTE DETTA!

Tävling:
För dig som funderar på att börja tävla så fortsätter vår tävlingsträning på torsdagar klockan 18:30-20.00. Tränare är vår ordförande Carl Sääv, som dessutom är aktiv domare inom Svenska Danssportförbundet.

För att tävla krävs en regional eller nationell licens som man söker genom klubben. Licens är inte nödvändig för att delta i tävlingsträningen.

Övrigt:
Har du någon kompis eller släkting som har pratat om att börja dansa men inte riktigt kommit igång? Anmäl er gärna tillsammans med dem och passa på att finslipa era egna kunskaper. Att gå om en kurs är både roligt och nyttigt även om man befinner sig på en högre nivå.

En sak som vi har märkt att det finns en osäkerhet om är betalningar av kurserna. Notera att man måste betala varje deltagare i varje kurs separat med ett eget OCR-nummer som man får i ett antagningsmail. Det är INTE möjligt att betala flera personer på samma betalning. Detta beror inte på Sportdansklubben utan beror på vår IT-leverantör som har ett automatiskt system för detta.

Notera också att antagningar till vissa kurser kan dröja en stund då dessa kurser har en sned könsfördelning. Du kommer att bli antagen direkt som könsfördelningen blir jämnare genom nya anmälningar. Pusha gärna på dina kompisar och kom ihåg att paranmälningar ger förtur.


Tillbaka