Ordförande har ordet - 20190131

Nu är det mindre än en vecka kvar tills kursstart. Med många nya och återkommande elever finns det mycket intresse för dans i vår. Det är underbart att se hur många som anmält sig till våra högre kurser. Många föreningar tappar elever och backar i antalet medlemmar. Om vi tittar på våren så verkar det som att vi i Linköpings Sportdansklubb kommer öka kraftigt, vilket är oerhört roligt.

Vi håller precis på att utbilda nya ledare och hjälpdansare. Med fler elever behövs fler ledare. Och nu har vi sex nya ledare på ingång och över tio nya hjälpdansare. Det är underbart vilken respons vi får på utbildningarna.

Mitt arbete som ordförande tar mycket tid och jag är glad för att jag just nu har tid att lägga på föreningen. I en snar framtid behöver jag dra ner på dansaktiviteterna och vi behöver få in fler aktiva administratörer och eldsjälar. Om du vill hjälpa till och driva föreningen så tveka inte att höra av dig. Vi lyssnar alltid på nya idéer och tillsammans har vi väldigt roligt! Välkommen du också!

2019 kommer bli det bästa dansåret i Linköpings Sportdansklubbs historia. Nya events, roliga kurser och fantastiska medlemmar!

Tillbaka