Nyhetsbrev - 20190815

Kurser:
Det här är ett EXTRA nyhetsbrev som sänds ut pga spännande saker som hänt med kort varsel.

Salsa and Cha Cha w22:06 2019-08-13ith an Elite Instructor!

Nyhet!! Det är hos oss i Linköpings Sportdansklubb det händer!

Linköpings Sportdansklubb har den äran att presentera höstens stora kursnyhet.
Vi har nu möjlighet att erbjuda kurs i Salsa och Cha Cha detta under ledning av vår nye kursledare som tävlat i dessa danser i flera år för Turkiska landslaget. Passa på tillfället att anmäla er till detta, det kommer att bli spännande 12 veckor i höst.

Observera att kursen kommer att hållas på engelska.
Anmälan kommer inom kort ut på vår hemsida. Välkomna!!.
Fler detaljer om tid och plats kommer inom kort. Missa inte detta!

Breaking! Its happening NOW at Linköpings Sportdansklubb!

Linköpings Sportdansklubb has the honor to present a very exciting new development: We have now the possibility to offer a course in Salsa and Cha Cha under the guidance of our new instructor who has been competing in the Turkish national team in latino dances for many years. Dont miss this opportunity to get very high level instructions in an exciting 12 weeks course this fall.

Please note that the course will be held in English. More information about the exact time and venue will be published shortly on our homepage. Do not miss this!

Ny hjälpdansarutbildning

Vi skulle vilja påminna igen om hjälpdansarutbildningen som går av stapeln den 24-25 augusti. Den är nödvändig att gå om man vill bli hjälpdansare, dvs en person som hjälper kursledarna med utbildningen. Detta till skillnad från utfyllnadsdansare som dansar i kursen för att fylla ut skillnader mellan könen, men som inte deltar i undervisningen.

Det finns nu dessutom en ny kurs: Hjälpdansarutbildning 2, som är en fortsättning på Hjälpdansarutbildning 1 och som är tänkt som en introduktion till dem som funderar på att bli kursledare. Den går under helgen 5-6 oktober.

Plats för båda är vår klubblokal på Ulvåsavägen 6 och tiden 9-17 under samtliga dagar. Anmälan till kurserna gör man på hemsidan och de är båda gratis för medlemmar.
Fester:

Tävling:

Övrigt:


Tillbaka