Nyhetsbrev - 20190904

Kurser:
Välkomna alla nya och gamla dansare

Hej alla nya och gamla medlemmar i Linköpings Sportdansklubb!

Hoppas att ni har haft en vilsam sommar för nu har vi dragit igång med full fart! Kurserna har precis satt igång och intensivdagarna började redan första helgen. Nu fortsätter vi och kör vi samtliga helger förbi kursavslutningarna, klubbmästerskapet och 35-årsjubiléet.

Som ni säkert redan har märkt så finns det några ändringar i kursprogrammet jämfört med tidigare år. Bland annat så är många kurser flyttade till en halvtimme tidigare eftersom många tyckte att de sena kurserna slutade för sent. Tyvärr blir effekten av det att en del friträningar har försvunnit.


Intensivdagar

Intensivdagarna började redan den 30:e augusti och håller på i 15 veckor med uppehåll för allhelgonahelgen och klubbmästerskapen! De första intensivdagarna är det hög tid att anmäla sig till nu, men anmäl er gärna till de andra också.

Här följer en lista på vilka de inbokade intensivdagarna under hösten är, med de som redan har varit borttagna:
- Bugg musikanpassning den 7/9
- Persisk dans den 14/9
- Foxtrot parträning den 21/9
- Slowbugg 28/9
- Gammeldans fortsättning 5/10
- Boogie Woogie 12/10
- Gillesdanser 19/10
- Lindy Hop 26/10
- Dubbelbugg 9/11
- Figurer och variationer i bugg 16/11
- Intensivdag 60+ 30/11
- Rock n Roll 7/12
- Dance Mix 14/12

Detaljerna och innehållet hittar ni som vanligt på hemsidan. Med lite tur så kan det till och med tillkomma fler. Vi jobbar på detta.


Sjukanmälningar

Vi har många som går kurs hos oss i Linköpings Sportdansklubb. Detta innebär naturligtvis att det är flera som av olika anledningar behöver vara borta vid något tillfälle. Du vet väl om att du kan sjukanmäla dig direkt på hemsidan? Om du är inloggad, klickar du på länken mina kurser, därefter klickar du in på den kurs du vill sjukanmäla dig från och aktuellt kurstillfälle (t. ex. tillfälle 3) så ser din kursledare detta vid uppropet.

Vi ser helst att ni sjukanmäler på det här sättet eftersom det är det enda som kursledaren ser direkt.


Friträningar

Friträning är Sportdansklubbens sätt att ge alla möjlighet att träna på precis det som man själv vill. Musik kommer att spelas i varierande takt och ledare/instruktör kommer att finnas tillgänglig om man vill fråga om något. Friträningarna hålls på söndagar i Tornhagsskolan klockan 13-15.


Fester:
35-årsjubiléum med Schlagertema

Sportdansklubben fyller, som vi har nämnt tidigare, 35 år i år och det skall vi naturligtvis fira med dunder och brak. Här kommer ny information som vi inte har kunnat skriva om i tidigare mail.

Festen kommer att hållas på Konsert och Kongress i Linköping lördagen den 23/11. Vi kommer att ordna en stor buffé i Garden med möjlighet att köpa vin eller andra alkoholhaltiga drycker.

Meny: Buffé
- Kamben
- potatisgratäng
- rostbiff från Ydre
- Sotad lax
- Aioli
- Marinerade bönor med selleri, chili och örter
- Tomatsallad med koriander och lime
- Lantbröd med färskost
Till detta ingår en alkoholfri dryck.

Insläppet börjar klockan 17:30: och maten serveras klockan 18:30. Förutom maten, kommer vi att ha uppvisningar av klubbens ledare och tävlingsdansare samt quiz.

Vårt "husband" Casanovas spelar upp till dans klockan 21 - 01. För er som inte har möjlighet att delta under middagen har vi ett eftersläpp till dansen som öppnar klockan 20:30.

Deltagande i fest med dans kostar 400:-.
Enbart eftersläpp till dansen kostar 200:-.
Anmälan till festen sker på hemsidan.

Notera: Vi ber er meddela eventuella allergier eller behov av specialkost när ni anmäler er.

Välkomna!

Tävling:

Övrigt:


Tillbaka